14. kesäkuuta 2011

Meillä on meneillään talon maalaus projekti. Veli-kulta saapui pohjoisesta kesätöihin maalaamaan meidän kodin.
Harmaa pohjaväri saa päälleen ihanan ja raikkaan vaaleanharmaan. Väri on siis todella vaaleanharmaa, melkein valkoinen. Kun vaan malttais odottaa että urakka ois valmis :)



9 kommenttia:

  1. Meillä sama projekti edessä tänä kesänä. Tosin viime kesänä jo aloitettu, puolet vielä jäljellä. Värinä harmaaseen taittuva valkoinen, joten olisko sitte aika sama kuin teillä!:)

    VastaaPoista
  2. On varmaan sama sävy. Tai ainakin pitäis olla. Halusin nimenomaan että väri taittuu harmaaseen, mutta nyt tietyssä valossa näyttäs vähän kerman väriseltä ja tietyssä valossa harmaalta.. Mutta hyvä on väri. Ja urakkakin näillä näppäimin valmis.. :)

    VastaaPoista
  3. Hei,
    olen juuri etsimässä oikeaa värisävyä talooni, ja juurikin "harmaaseen taittuva valkoinen" on tavoitteena! Onko Teidän talossa mikä värikoodi? Näyttäis juurikin siltä mitä olen etsinyt?
    Terveisin,
    Marko L.

    VastaaPoista
  4. HEI,
    Tuota samaa minäkin kysyisin, että jos saisin sinulta sen värikoodin tuolle ihanan haalealle vaaleanharmaalle. Sillä värillä voin suostua mieheni mieliksi vaihtamaan haluamani punamullan värin tähän toiseen yhtä mieleiseen. Ääripäästä toiseen :) . Kaunis talo.

    VastaaPoista
  5. Talo on maalattu Tikkurilan Vinhalla, sävy on otettu Vinha-värikartasta, värisävy Tuulikki 2686. Väri on siis todella vaaleanharmaa, vielä vaaleampi mitä värikartta antoi ymmärtää. Mutta tyytyväisiä ollaan oltu. Vaikka kyllä punamultakin on ihana.. :)

    VastaaPoista
  6. Hei,

    Kiitos kovasti tiedosta!
    Varmasti ostamme tästä koepurkin ja uskoisin, että sävy on juuri oikeanlainen.
    Luulen, éttä juuri tämä väri kaikessa yksinkertaisuudessaan on silti paras :).

    VastaaPoista
  7. hei. muistatko mikä sävy teillä oli noissa nurkkalaudoissa? jokin todella valkoinen, meilläkin sama 2686 sävy seinässä mutta nuerkka ja pielilautojen sävy epäonnistui ja jäi sellaiseksi että juuri erottuu :D

    VastaaPoista